Gast aan tafel

“Gast aan tafel” is bedoeld om te onderzoeken of het Kompas, dat in ‘Venijn in de start’  uit de doeken wordt gedaan, voor u en uw organisatie van betekenis kan worden.

Managementteam
De toegevoegde waarde van het Kompas kan het beste, en bij uitstek, getoond worden in het managementteam van uw organisatie. De reden daarvoor is dat het Kompas zich richt op het versterken van het leidinggevende vermogen van zowel de individuele managers als dat van het team in zijn geheel.

Gast
Om die toegevoegde waarde te kunnen tonen, ben ik beschikbaar om als gast aan tafel te komen tijdens een normale, al geplande, reguliere vergadering van het managementteam. In een kwartier leg ik de werking van het Kompas uit aan de hand van praktijkvoorbeelden die het team als vertrouwd zullen voorkomen. Vervolgens nodig ik een ieder uit met eigen voorbeelden te komen en deze in het Kompas te plaatsen. Ik laat zien hoe het Kompas dan “draait” en hoe u uzelf en uw teamleden kunt sturen.

In de regel is het zo dat deze werkwijze er toe leidt dat u een goede inschatting kunt maken of het gedachtegoed van betekenis is voor wat u en uw team wilt realiseren. Hoe dan ook levert deze bijeenkomst in ieder geval een impuls op om met nieuwe ideeen en inzichten verder te gaan.
In totaal, leert de ervaring, zal deze “inbreuk” in een reguliere vergadering minimaal één uur in beslag nemen (inclusief uitleg Kompas).

Bent u geïnteresseerd dan zou u contact met mij kunnen op nemen.